Organizator S.C. COB srl – Ileana Mavrodin

Iunie – august 2020:
la Casa-Verde Sasca Romana (www.casa-verde.ro)
Costuri 5 zile 150 euro va asteptam luni dupa masa, punem corturile si facem cunostiinta, cursul practic incepe marti dimineata.

IUNIE-IULIE
Grupa 1: 28 iunie – 4 iulie
Grupa 2: 13 iulie – 18 iulie
AUGUST
Grupa 3: 3 august – 8 august
Grupa 4: 17 august – 22 august

Cei care vin la un asemenea workshop isi doresc o căsută mai mica sau mai mare de cob, noi dorim ca in cele 5 zile sa va convingem ca acest lucru e posibil, sa va ajutam sa va conturati visul pe masura posibilitatilor fizice si materiale de care dispuneti.
Vorbim despre alegerea amplasamentului, despre sol, proiectare, materialele de constructie, vom lucra la pereti de cob, facem tencuieli de lut cu nisip, lut cu var si nisip, var cu nisip, vopsele naturale si zidarii decorative cu sticle inglobate si basorelief.
Vom vorbi despre toate fazele de construire a unei case de la fundatii si zidarii, la tencuieli, vopsele naturale si modelare.
O sa povestim si despre greselile care s-au facut la Casa-Verde, cum le putem repara sau ce putem face ca sa nu le repetam!
Taxa de participare este de 150 euro/persoana. Copiii peste 7 ani vor plati o taxa de 100 euro, pentru copiii sub 7 ani taxa de 5o euro. Pentru a retine un loc avansul este de 100 lei/persoana. Va rugam sa depuneti avansul numai cand sunteti siguri ca veti putea participa deoarece acesta este nerambursabil.


Cazarea se face in cort; daca nu aveti cort va rugam sa ne anuntati din timp sa va pregatim unul.
Mancarea este inclusa in pret si consta in lapte, branza, oua, miere, fructe si legume, etc. (in mare parte produse locale). Avem bucatarie cu aragaz si vase iar seara stam in jurul focului si povestim.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri, va rugam sa ne trimiteti un email la ileana.mavrodin@ymail.com sa verificam situatia locurilor disponibile si sa va trimitem datele necesare pentru depunerea avansului.

Deoarece vara intram mai rar pe internet e mai sigur sa ne contactati telefonic la 0720 092 912 pentru programari sau alte intrebari legate de workshop.

Mai jos gasiti si un program detailat al workshop-ului:

Luni: Va asteptam sa ajungeti la Sasca in cursul dupa-amiezii nu mai tarziu de ora 18. Punem corturile, ne organizam si facem cunostiinta. (fiecare participant spune cateva cuvinte despre el, proiectul sau si ce asteptari are de la seminar).
Pentru ca este foarte cald in cursul zilei, in iulie si august, incepem programul la ora 8:00, vom lucra deci intre orele 9:00 – 11:00 si 17:00 – 20:00